Home
Home

Over ons

Kennis
Kunde
Kwaliteit
Wij zijn uw makelaar en vastgoedspecialist. Door onze jarenlange ervaring met verhuurders, verkopers, kopers, corporate en (expat)huurders, weten we goed wat er speelt in de woningmarkt. Onze verkoopafdeling staat u graag bij met het aan- of verkopen van uw onroerend goed.
Bij ons bent u thuis!
Op een transparante en overzichtelijke wijze begeleiden wij u door het verhuurproces, bieden wij u een passend vastgoedadvies of verkopen wij uw onroerend goed. Ook na het verhuren van uw woning staan we voor u klaar om het vastgoedbeheer op ons te nemen of als u andere vastgoed gerelateerde vragen heeft.

Onze verhuurders die het vastgoedbeheer aan ons hebben uitbesteed, hebben exclusief toegang tot het myBrugVast portaal. In deze persoonlijke omgeving staan relevante gegevens van uw woning. U kunt hier onder andere bezichtigingen, documenten zoals facturen en onderhoud realtime raadplegen. 

Bent u van plan om uw woning te gaan verhuren? Verkopen? Wilt u advies? Of heeft u commercieel vastgoed? Neemt u gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. 

Wij zijn een toegankelijke organisatie met een hoge kwaliteitsnorm. 

BrugVast is ervan overtuigd dat we u op de juiste wijze van dienst kunnen zijn.
          
                      'de kracht van verbinden'
Cookies

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.