Home
Home


Over ons

Kennis
Kunde
Kwaliteit


BrugVast is een betrouwbare verhuurmakelaar en vastgoedpartner met kennis van zaken. Door onze jarenlange ervaring met verhuurders, grote bedrijven en (expat)huurders, weten wij goed wat er speelt in de woningmarkt.
Op een transparante en overzichtelijke wijze begeleiden wij u door het verhuurproces of bieden wij u een passend vastgoedadvies. Ook na het verhuren van uw woning staan we voor u klaar om het beheer van uw woning op ons te nemen of als u andere vragen heeft. 

Onze verhuurders die het beheer aan ons uitbesteden, hebben toegang tot het myBrugVast portaal. Hierin staan relevante gegevens van uw woning.

Bent u van plan om uw woning te gaan verhuren? Wilt u het beheer uitbesteden? Of wilt u advies? Neemt u gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. 

Wij zijn een toegankelijke organisatie met een hoge kwaliteitsnorm.

BrugVast is ervan overtuigd dat we u op de juiste wijze van dienst kunnen zijn.
          
                       'de kracht van verbinden'
Cookies

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.