Home
Home

Vastgoedbeheer

Zonder zorgen,
mét
aandacht
Uw verhuurde woning kan uitdagingen met zich meebrengen. Denk hierbij aan communicatie met veelal expat huurders, financiële monitoring en opvolging, technische storingen in uw woning, commerciële vraagstukken en alle facetten die bij vastgoedbeheer om de hoek komen kijken. Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen. Wij hanteren een aantrekkelijk vast beheertarief.
Hoe zorgen wij ervoor
dat het beheer zorgeloos verloopt?
Technische storingen kunnen door huurders gemeld worden via onze digitale storingsmelder. Zo hebben we meer ruimte om voor u klaar te staan. We zien toe op tijdige huurbetalingen en we starten een incassotraject op wanneer er sprake is van een huurachterstand. Door het vastgoedbeheer uit te besteden aan BrugVast ondervangt u ook eventueel fiscale consequenties.

“BrugVast zorgt en ontzorgt! Wij snappen dat uw woning de aandacht verdient die u zelf ook zou geven.”

myBrugVast
Vastgoeddata altijd bij de hand

Door ons myBrugVast portaal heeft u 24/7 beschikking over relevante gegevens van uw woning.
Loopt u tegen ingewikkelde kwesties aan met uw huurder?
Aan de hand van ons adviestraject komen we zo snel mogelijk tot een passende oplossing.
Voor het vinden van een huurder of uw vragen over vastgoed zijn we u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken óf direct een afspraak te maken op locatie.
Wat zijn de diensten op het gebied van het BrugVast vastgoedbeheer in regio Eindhoven of Venlo?
BrugVast kan het complete scala aan beheerwerkzaamheden uit handen nemen voor u als verhuurder. Denk hierbij aan het financiële en administratieve beheer, het aansturen van storingsmeldingen (technisch vastgoedbeheer) en het commerciële gedeelte van de verhuur. Om vrijblijvend een gesprek hierover te hebben, kunt u ons contacteren.
Wat is financieel vastgoedbeheer?
Dit onderdeel van het beheer is o.a. het monitoren van tijdige betalingen, en het verzorgen van huurverhogingen indien gewenst. Indien betalingsafspraken niet nagekomen worden door de huurder, starten wij ook een incassotraject op voor een correcte afhandeling.
Wat is technisch vastgoedbeheer?
Het technisch vastgoedbeheer omvat o.a. het verzorgen van woninginspecties met de bijbehorende rapporten en het aansturen van en opvolgen van storingsmeldingen.
Wat is commercieel vastgoedbeheer?
Commercieel vastgoedbeheer houdt onder andere in: het beperken van leegstand, optimaliseren van het huurrendement en woongenot voor de huurders.
Cookies

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.