Home
Home

Verkopen

Goed
verkocht,

met beleving
Uw woning verkopen is vaak een spannende en emotionele aangelegenheid. Daarom wilt u zich niet bezig houden met alle tijdrovende zaken die hierbij komen kijken. Het verkopen van een woning is niet alleen een bord in de tuin zetten. Het verzorgen van een beleving aan de potentiële kopers is een vak apart. Wij vinden daarom een persoonlijke benadering van groot belang.  
3-stappenplan
Stap 1. Kennismaking
Een persoonlijke ontmoeting met u, een inventarisatie van uw woning en een uitgebreide toelichting over BrugVast en haar werkwijze.
3-stappenplan
Stap 2. Aan de slag
Uw woning wordt gepubliceerd, inplannen van de bezichtigingen en uitbrengen van de eerste biedingen.
3-stappenplan
Stap 3. Koopovereenkomst
Het is zo ver! De koopovereenkomst wordt opgemaakt en we bereiden een goede overdracht voor.
UW AANKOOPMAKELAAR:

Wilt u begeleiding bij het aankopen van een woning? Wij staan u bij als uw aankoopmakelaar .


Ook op het gebied van vastgoedadvies zijn we u graag van dienst.

Meer informatie
over het verkopen van uw woning of het aankopen van
vastgoed?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze makelaars.
Tim Brugmans
Makelaar
U kunt ons ook bellen of een email sturen:

+31 (0)40 309 80 95

verkoop@brugvast.nl
Geheel vrijblijvend
Bij uw woning of op ons kantoor
Wij nemen binnen 24 uur contact op
We nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak in te plannen.
We hebben uw aanvraag ontvangen en
nemen binnen 24 uur contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Wilt u uw woning verkopen in de regio van Eindhoven?
BrugVast begeleidt u met raad en daad zodat het verkooptraject zorgeloos verloopt. We doen graag meer dan bezichtigen en een koopovereenkomst opmaken. Wij geloven dat een persoonlijke benadering en het verzorgen van een beleving resulteert in het beste resultaat. Dit doen wij onder andere door de wensen van verkoper en koper goed in kaart te brengen en zo kunnen we op zoek naar de juiste koper van uw woning. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn voor het aankopen van een woning.
Hoe verkopen jullie mijn woning?
Door middel van ons brede netwerk en zoals bij u bekend het meest belangrijke medium Funda. Voor de bezichtigingen nemen we zoveel tijd als dat de kandidaat koper nodig heeft. Onze respons tijd op vragen over de woning is doorgaans binnen 1 uur. Potentiële kopers hoeven dus niet te wachten. We informeren de verkoper direct over de beleving van de potentiële koper.
Wat zijn de kosten om een woning te verkopen?
Het verkopen van uw woning brengt kosten met zich mee. Deze kosten bestaan onder andere uit makelaarskosten. De hoogte van het courtagebedrag is afhankelijk van de uiteindelijke verkoopprijs. De gemiddelde courtage die makelaars hanteren bedraagt tussen de 1% en 1.25% exclusief btw. BrugVast hanteert een aantrekkelijke courtage.
Zijn er nog andere kosten die komen kijken bij verkoop van mijn woning?
Ja, die zijn er. Een kostenpost die vaak vergeten wordt zijn de kosten voor het verkoop klaar maken van de woning. Denk hierbij aan schilderwerk, achterstallig onderhoud, schoonmaak en tuinonderhoud. Uiteraard adviseren wij u hierover.
Hoe wordt een verkoopprijs bepaald?
De verkoopprijs wordt voor het grootste deel bepaald op basis van de vierkante meter/m2 prijs van laatst verkochte vergelijkbare objecten. Waarom is m2 prijs belangrijk? Om appels met appels te vergelijken wil je weten wat een huis kost per m2. Natuurlijk speelt beleving en gevoelswaarde ook een rol.
Cookies

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.